Wat is Cloudflare?

Cloudflare is een groot Amerikaans software bedrijf dat verschillende diensten biedt op het gebied van web infrastructuur en website beveiliging. Het bedrijf versnelt en beschermt miljoenen websites, API's, SaaS-diensten en andere eigendommen die met het internet zijn verbonden.

Cloudflare van myH2Oservers is de onmisbare oplossing voor het versnellen en beveiligen van uw website. En het biedt ook een veilige HTTPS-verbinding zonder dat u een SSL-certificaat hoeft aan te schaffen. Houd hackers en spammers weg van uw website met de krachtige beveiligingsfuncties van Cloudflare.

Hoe werkt Cloudflare?

Cloudflare is een Content Delivery Network (CDN) dat voor een extra beveiligingslaag zorgt tussen de bezoeker en de website. Wanneer een bezoeker naar uw website gaat, wordt degene normaal gesproken naar de DNS-server van uw website gestuurd. Wanneer u Cloudflare gebruikt, dan wordt de DNS-server vervangen door een server van Cloudflare zelf. Hierdoor kan het bedrijf een snellere en gecomprimeerde versie van uw website aanbieden en houdt het spammers en hackers tegen.

Cloudflare van myH2Oservers

Cloudflare Pro

€20,00 / maand
  • DDoS Protectie
  • Global CDN
  • Gedeeld SSL certificaat
  • Web Application Firewall

Cloudflare Business

€200,00 / maand
  • DDoS Protectie
  • Custom SSL Certificaat Upload
  • Web Application Firewall
  • PCI Compliance

Waarom Cloudflare?

Cloudflare is veilig, extreem stabiel en zorgt voor een betere performance van uw webapplicatie.

Cloudflare versnelt de laadtijd van uw website door de content van uw website over de hele wereld te verspreiden. Met behulp van meer dan 150 datacenters over de hele wereld is uw content nooit te ver weg van uw eindgebruiker.

Met Cloudflare van myH2Oservers verbetert u de beveiliging van uw website. DDoS-aanvallen, inbreuken op klantgegevens en kwaadwillende bots worden afgeslagen met de integreerde beveiliging van Cloudflare.

Cloudflare is eenvoudig in te stellen en neemt slechts vijf minuten in beslag. Geen codewijzigingen vereist. Het dashboard is overzichtelijk en maakt een snelle configuratie van functionaliteiten mogelijk.