Nagios server monitoring

Nagios is een product dat u niet binnen twee dagen leert kennen. De configuratie van Nagios is erg ingewikkeld en heeft een steile leercurve. Waarom zou u vele uren opofferen als u de installatie en configuratie voor een klein bedrag kunt laten doen? Door middel van de voorbeelden die wij na de installatie opleveren kunt u daarna zelfstandig extra servers en checks toevoegen.

Hosted Nagios server monitoring

Heeft u een klein serverpark, niet de middelen om een eigen Nagios server te plaatsen of wilt u uw infrastructuur vanuit een aparte locatie laten monitoren? Dan kunt u gebruik maken van ons hosted Nagios server monitoring systeem. Wij nemen uw servers op in onze Nagios server, geven u toegang tot de webinterface en versturen alle meldingen geautomatiseerd naar de door u opgegeven contactpersoon (of contactpersonen). Dit kan zowel via E-mail als SMS, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Uiteraard is het ook mogelijk om een Nagios server door ons te laten installeren en beheren. Dit kan zowel op uw eigen server als op een server die u bij ons afneemt. Graag komen wij met u in contact om uw wensen te bespreken!

Prijzen

Nagios monitoring via ons hosted Nagios

Inbegrepen:
10 meldingen via SMS per maand per server.
Onbeperkt aantal meldingen per e-mails.

Aantal servers Prijs per server/kwartaal
1 tot 5 servers € 17,50
5 tot 10 servers € 15,00
meer dan 10 servers € 12,50

Implementatie binnen uw bedrijf

Installatie en configuratie Nagios server monitoring € 75,00
Installatie en configuratie Cacti performance monitoring € 75,00
All in One (1x Nagios, 1x Cacti, 10x client) € 250,00
Genoemde prijzen zijn in Euro’s en exclusief 21% BTW.