Server management DirectAdmin

Staat u op het punt een (webhosting-) bedrijf te starten maar heeft u geen idee hoe u een server met DirectAdmin controle paneel moet beheren? Of heeft u al een bedrijf en wenst u het technisch beheer van uw server met DirectAdmin controle paneel door een betrouwbaar bedrijf met verstand van zaken te laten uitvoeren? Dan is onze server management oplossing een uitstekende oplossing!

Uit ervaring is gebleken dat het uit handen geven van uw technisch server beheer aan myH2Oservers de beschikbaarheid van uw diensten verhoogt. Via zowel proactief als reactief beheer kunnen wij aanstaande problemen vroegtijdig signaleren en oplossen, voor deze uitgroeien tot echte problemen die kunnen lijden tot verminderde beschikbaarheid van uw diensten.

Wij zijn gespecialiseerd in Linux systemen met het DirectAdmin controle paneel. Wij bieden een maandelijks abonnement aan waarbij voor een gering bedrag uw DirectAdmin server iedere maand wordt gecontroleerd op mogelijk aanstaande problemen en wij tijdens deze controle waar nodig software updaten naar nieuwere versies. Indien er buiten deze update cyclus kritieke patches voor beveiligingsproblemen worden uitgebracht dan worden deze direct geïnstalleerd.

Servers worden voor de in beheer name door ons gecontroleerd op geschiktheid voor ons server management abonnement, mocht blijken dat uw server niet geschikt is dan zullen wij aanbevelingen doen hoe wij de server geschikt kunnen maken, u kunt er dan voor kiezen deze aanbevelingen op te volgen of het beheer zelf te blijven doen. Ook kan het voorkomen dat uw server dusdanig ver achter loopt qua software versies dat een eerste inhaalslag noodzakelijk is, deze werkzaamheden worden tegen uurtarief doorberekend en vooraf met u gecommuniceerd.

De prijs van dit maandelijks abonnement bedraagt 45,00 Euro exclusief 21% BTW per maand per server.
Klanten met een virtuele server van myH2Oservers betalen slechts 25,00 Euro exclusief 21% BTW per maand per server.

Uiteraard is het ook mogelijk om ons op incidentele basis in te schakelen voor het updaten van uw server(s). Weest u zich er dan wel van bewust dat u voor de tussenliggende periodes mogelijk kwetsbaar bent voor beveiligingsproblemen in de software. Deze werkzaamheden worden tegen uurtarief doorberekend.