Joomla webhosting van myH2Oservers

Net als uw auto heeft ook een Joomla website (maar ook ieder ander websitesysteem, zoals WordPress) periodiek onderhoud nodig. Er worden regelmatig updates voor Joomla uitgebracht waarin niet alleen nieuwe functionaliteit geïntroduceerd wordt of bestaand functionaliteit verbeterd wordt maar nog veel belangrijker ook beveiligingsproblemen worden opgelost. Door de populariteit van Joomla zijn hackers altijd op zoek naar (nieuwe) gaten in de beveiliging van Joomla om deze te kunnen misbruiken. Wanneer eenmaal een gat gevonden is wordt het internet afgezocht naar websites die kwetsbaar zijn, ook uw website zal daarbij bekeken worden. Draait uw Joomla website op een verouderde versie van Joomla dan loopt u grote kans dat het gat misbruikt wordt en uw website wordt geïnfecteerd met achterdeurtjes die de hackers, ook na het updaten van uw Joomla website, toegang geven tot uw website. In de meeste gevallen zullen zij spam vanuit uw website gaan versturen en/of code in uw website aanpassen waardoor de bezoekers van uw website rare, buitenlandse, teksten te zien krijgen of geinfecteerd worden met virussen.

Het is daarom essentieel dat uw Joomla website (maar ook ieder ander websitesysteem, zoals WordPress) inclusief plugins en thema’s continue bijgewerkt zijn met de laatste versies die gevonden beveiligingsproblemen verhelpen. Uiteraard kunt u dit updaten zelf doen en wij maken dit eenvoudiger, met enkele muisklikken, via Installatron maar de praktijk leert dat er altijd enige technische kennis noodzakelijk is en het updaten niet altijd zonder problemen verloopt. Bovendien bent u waarschijnlijk druk bezig met uw eigen core-business en vergeet u het periodiek updaten van uw website, met alle gevolgen van dien. Het is daarom verstandig om een websitebeheerder te hebben die het periodiek updaten uit handen neemt. Neem daarvoor gerust contact met ons op!

Zelf nieuwe webhostingaccounts aanmaken Ja
Emailaccounts (IMAP of POP) / forwarders 999
Spamfilter & webmail Ja
FTP accounts 999
Domeinen per pakket fair use
Website statistieken Ja
SSL ondersteuning Optioneel
Dagelijkse backups Ja
Installatron Ja
SSH / shell toegang Nee

Onze webhosting wordt geleverd vanaf high available virtuele servers beschikbaar op drie verschillende locaties. Indien meerdere webhosting pakketten worden afgenomen kan tijdens de bestelling aangegeven worden dat deze op verschillende locaties aangemaakt moeten worden. Zo heeft u niet al uw websites op één locatie staan en hebben uw webhosting pakketten IP adressen uit verschillende IP ranges.

Onze webhosting servers zijn ingericht met PHP-FPM als PHP interpreter. Op dit moment is PHP 7 de standaard PHP versie en kan via het DirectAdmin controle paneel de domeinnaam overgezet worden op PHP 5.6. PHP draait hierbij onder het eigen gebruikersaccount (chmod 777 trucjes zijn daarom niet nodig).

Dagelijks maken wij een volledige backup van alle webhosting accounts waarbij de backup over diverse locaties opgeslagen wordt. Als eigen backup kunt u gebruik maken van de DirectAdmin backup functionaliteit of de Installatron backup functionaliteit. Installatron biedt u de mogelijkheid om een WordPress, Joomla of een van de 100 andere pakketten met enkele muisklikken te installeren of te updaten.

Onze Joomla webhostingpakketten

Onderstaand vindt u de tarieven van onze webhostingpakketten exclusief het onderhoudscontract. Meer opslagruimte nodig? Bekijk onze resellerpakketten.

Webhosting Basic

€6,95 / maand
 • DirectAdmin controle paneel
 • 400 MB opslag
 • 3 GB dataverkeer
 • 1 database
 • App store

Webhosting Plus

€11,95 / maand
 • DirectAdmin controle paneel
 • 400 MB opslag
 • 3 GB dataverkeer
 • 1 database
 • App store

Webhosting Pro

€17,95 / maand
 • DirectAdmin controle paneel
 • 400 MB opslag
 • 3 GB dataverkeer
 • 1 database
 • App store
Genoemde prijzen zijn in Euro’s, exclusief 21% BTW en per maand. Facturatie en afname geschiedt per jaar.